شما اینجایید:

صفحه اصلی ایده های دکوراسیون بایدها و نبایدهای کمد دیواری

بایدها و نبایدهای کمد دیواری

اصول صحیح طراحی کمد دیواری

پیدا کردن موازنه درست سبک و عملکرد اصلی ترین مولفه در طراحی است. کمد دیواری بخشی از مبلمان اتاق خواب به حساب می آید و طراحی آن مثل تختخواب، دراور و … می تواند مشکل باشد. قبل از اینکه سفارش ساخت کمد دیواری را ثبت کنید از خود بپرسید که چه انتظاری از کمد اتاق خواب دارید؟ به نظر سوال ساده ای باشد ولی باور کنید این سوال ده ها پاسخ دارد.

در واقع اولویت های افراد در این مورد متفاوت است. انواع کمد اتاق خواب باید بر اساس نیازهای خاص هر فرد طراحی شود. برای مثال طراحی کمد اتاق کودک اصلا مناسب اتاق والدین نیست. همینطور برای اتاق خواب نوجوانان باید موارد دیگری را در نظر گرفت که احتمالا نیازهای شخصی او را تامین می کند. در ادامه ۴ اصل مهم در طراحی کمدهای اتاق خواب معرفی می شود.

بایدها و نبایدهای کمد دیواری

انتخاب نوع کمد دیواری

آیا می دانید چه نوع کمددیواری را سفارش دهید؟ قبل از طراحی کمد دیواری و ساخت آن تصمیم بگیرید که دقیقا چه می خواهید. گاهی یک کمد لباس آماده، خیلی کاربردی تر از یک کمد دیواری است. یک نکته مهم دیگر اینست که آیا یک جالباسی می خواهید یا کمد رختخواب؟

هر کدام از این موارد مزایایی دارند ولی تصمیم گیرنده نهایی شما هستید. مثلا کمدهای آماده را می توانید به سادگی جا به جا کنید اما کمد های دیواری قابل جا به جایی نیستند و باید از قبل در مناسب ترین محل نصب شوند. طراحی بر اساس کمد جالباسی یا کمد رختخواب به شیوه متفاوت انجام می شود. کمد رختخوابی عمق بیشتری از جالباسی دارد و دارای کشو و قفسه بندی هم نیست.

 

اندازه کمد دیواری

یکی از تصمیمات مهم در طراحی کمد دیواری مربوط به اندازه آن است. در واقع اندازه کمد اتاق خواب تعیین کننده نوع طراحی داخل کمد و حتی نوع کاربری آن است. کمد دیواری اتاق بچه دارای ارتفاع کمتری در مقایسه با کمد لباس اتاق خواب والدین است. معمولا یکی از دیوارهای اصلی برای نصب کمد دیواری انتخاب می شود. اندازه گیری طول، عرض و ارتفاع تعیین کننده نوع طراحی کمد دیواری است

. کمد اتاق خواب از کف تا سقف ارتفاع دارد و عمق استاندارد هم بین ۵۰ تا ۶۰ سانتیمتر است. اما یک نکته مهم وجود دارد و آن اینکه قد و قواره کمد دیواری نباید طوری باشد که نور اتاق را کور کند و یا فضای موجود بین مبلمان را از بین ببرد. گاهی حتی یک کمد لباس بزرگ و جادار هم می تواند مشکلاتی را به وجود آورد که شاید از قبل به آن فکر نکرده بودید.

 

پیشنهاد نویسنده: برای دکوراسیون خانه خود چه رنگ مبل را انتخاب کنیم؟

 

سبک طراحی کمد دیواری

سبک طراحی همان تم موجود در فضای اتاق خواب است. این شامل روکش درب، رنگ و همه جزئیات دیگر هم می شود. تم رنگی کمد اتاق خواب را با توجه به رنگ اصلی مبلمان اتاق انتخاب کنید. این تم رنگی می تواند از رنگ های هم خانواده و یا متضاد انتخاب شود. مبحث زیبایی شناسی و شناخت رنگ ها در این زمینه خیلی موثر است. حتی جزئی ترین موارد هم موازنه اتاق خواب را به هم می زند.

سبک طراحی کلاسیک با کمدهای چوبی کار شده بیشتر هماهنگ است. تنوع زیادی در متریال و طرح درب کمد دیواری وجود دارد. در این مورد نگاه کردن به آلبوم های کمد دیواری کمکی نخواهد کرد. بهتر است به دیگر لوازم اتاق خواب دقت کنید.

 

قفسه بندی کمد دیواری

یک کمد بزرگ و جادار بدون قفسه بندی استاندارد اصلا کارایی ندارد. از طرفی اصولا هیچ استانداردی برای طراحی کمد دیواری و قفسه بندی وجود ندارد. در واقع  طراحی فضای داخلی کمد خیلی سلیقه ای است.

برای مثال شاید بخواهید بخشی از کمد اتاق خواب را به کتابخانه تبدیل کنید در این صورت قفسه های زیادی نیاز دارید. اما اگر می خواهید لباس ها را با خیال راحت در کمد قرار دهید حتما نوع لباس پوشیدن تان را در نظر بگیرید. لباس های بلند و مجلسی به فضای عمودی بیشتری برای آویزان کردن نیاز دارند. در حالیکه کت و دامن در یک فضای محدودتر هم به راحتی جا می شود. طراحی قفسه بندی کمد اتاق خواب بستگی به سبک زندگی و لوازم جانبی مختلف دارد.

قفسه بندی کمد دیواری

 

برای تماشای راهنمای انتخاب رنگ مبل از این ویدیو دیدن کنید.( برای تماشای ویدیو از اتصال فیلتر شکن خود اطمینان حاصل بفرمایید )

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.