شما اینجایید:

صفحه اصلی ایده های دکوراسیون 6 مورد از انواع کابینت آشپزخانه را بشناسید

6 مورد از انواع کابینت آشپزخانه را بشناسید

کابینت آشپزخانه چوبی

نسل ابتدایی کابینت آشپزخانه های کنونی از جنس چوب بود و شاید بتوان گفت که این نسل بهترین خود محسوب می شوند. زیرا که هنوز جای خود را حفظ کرده اند.هنوز میتوان در آشپزخانه های سلطنتی این نوع کابینت را مشاهده نمود.

طراحی این انواع کابینت آشپزخانه ها معمولا بصورت کلاسیک می باشد. بزرگترین و شاید تنها عیب این انواع کابینت ها قیمت بسیار بالای آنهاست و به قدرت می توان گفت که اگر چوب از نوع مرغوب در ساخت این نوع کابینت استفاده شود حتی رطوبت و موریانه هم جایی در این کابینت ها ندارند. اما در مقابل تنها عیب کابینت های چوبی شما با دنیای بی انتهایی از محاسن روبرو هستید.

زیبایی منحصر بفرد چوب، حس شادابی و انرژی مثتبی که چوب و صنایع چوبی از خود ارائه می کنند، خاصیت بازیافتی بودن و غیره را می توان از محاسن کابینت های چوبی نام برد.

6 مورد از انواع کابینت آشپزخانه را بشناسید
نورپردازی مناسب در جلوه کردن کابینت ها تاثیر بسزایی دارد.

کابینت آشپزخانه فلزی

کابینت آشپزخانه هایی که با ورق آهنی و روکش گالوانیزه ساخته می شوند را کابینت فلزی مینامند که از دیرباز کابینت ها به این شکل نمود میکردند. صفحه معمولا از جنس سنگ با ضخامت ۳ سانتیمتر بوده و لولاها به ساده ترین شکل ساخته می شدند.

با پیشرفت تکلونوژی و روی کار آمدن صنعت ام دی اف (که در ادامه مطلب بیشتر در مورد آن صحبت می کنیم) صفحه و درب های کابینت های فلزی بصورت ام دی افی ارائه شدند و با این تغییرات امروزه هم شاهد وجود این دسته از کابینت ها در خانه هایمان هستیم.

اولین حسن این نوع کابینت ها قیمت پایین تر آن نسبت به کابینت آشپزخانه های تمام ام دی اف هستند (حدود ۱۰-۱۵ درصد). دوام این نوع کابینت ها (بشرطی که رنگ مناسبی روی آن استفاده شده باشد تا از پوسیدگی جلوگیری شود) دومین حسن کابینت های فلز است. اولین و بزرگترین ایرادی که بر کابینت های فلزی وارد است سادگی در طراحی آن هاست. در هنگام طراحی آشپزخانه با کابینت از جنس فلز واقعا دست طراح بسته است.

 

کابینت آشپزخانه ام دی اف

ام‌دی‌اف نوعی تخته فیبر است که به روش خشک تولید می‌گردد. معمولا ام‌دی‌اف را پس از تولید روکش میکنند. روکش‌های تزیینی، علاوه بر زیبایی، به دوام ام دی اف می افزاید. روکش ملامینه متداول‌ ترین نوع روکش برای ام‌دی‌اف است که در آن فرایند کاغذ نقش‌دار آغشته به چسب با فشار و حرارت پرِس برروی تخته چسبانده می شود.

کابینت آشپزخانه های ام دی افامروزه به سه شکل(سه دسته روکش) ارائه می شوند: معمولی یا مات – براق یا هایگلاس – ممبران یا وکیوم شده. ام دی اف معمولی به علت قیمت نسبتا پایین در مقابل برادران همسان خود (هایگلاس و ممبران) قسمت اعظمی از بازار را از آن خود کرده است و هنوز هم اقتدار خود را حفظ نموده است. این در حالتی است که ام دی اف هایکلاس در طراحی های مدرن استفاده می شود.رویه براق این نوع ام دی اف زیبایی چشم گیری به آشپزخانه شما خواهد داد.

6 مورد از انواع کابینت آشپزخانه را بشناسید

پیشنهاد نویسنده: کابینت کلاسیک یا مدرن؟

 

کابینت آشپزخانه ممبران

اما تفاوت های در مورد کابینت آشپزخانه های ممبران؛ این نوع ام دی اف بنام های کابینت وکیوم ویا سی ان سی وکیوم هم شناخته می شود. طراحی این نوع کابینت منحصرا بصورت کلاسیک می باشد.تولید کابینت وکیوم شده بصورتی است که ابتدا برگه های ام دی اف یک رو خام (رویه دیگر آن معمولا رنگ سفید مات است) در ابعاد مورد نظر برش خورده و با دستگاه های سی ان سی (cnc) بر رویشان نقش و نگار انجام می گردد و نهایتا روکش با رنگ دلخواه (میتواند بصورت براق ویا مات باشد) بر روی آنها کشیده می گردد.

حسن این کار به این است که تمامی قسمتهای خام آب بند می شود و به عمر و زیبایی ام دی اف می افزاید. بزرگترین عیب ام دی اف و کابینت ام دی افی تحریک پذیری آن در مقابل رطوبت و نم می باشد و این مسئله باعث از بین رفتن کابینت میگردد.از این رو معمولا در ساخت بدنه کابینت زیر سینک (ظرفشویی) از جنس پی وی سی(PVC) و یا به اصطلاح فومیزه استفاده می شود که خاصیت ضد آب دارد.

برای بازدید از ایده های جذاب برای انتخاب کابینت از این ویدیو دیدن کنید.(قبل از دیدن ویدیو از اتصال فیلتر شکن خود اطمینان حاصل بفرمایید.)

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.