شما اینجایید:

صفحه اصلی نورپردازی راهنمای خرید چراغ دیواری

راهنمای خرید چراغ دیواری

چراغ دیواری و لوازم روشنایی در منزل نقش بسیار مهمی در ایجاد فضا و محیط  دلنشین دارد، یکی از این لوازم روشنایی که می تواند نقش اساسی و کلیدی در دیزاین و دکوراسیون دیوار شما دارد چراغ دیواری یا اصطلاحا دیوارکوب می باشد.

اگر تصمیم به خرید چراغ دیواری دارید و در انتخاب آن دچار سردرگمی هستید در این راهنمای خرید به شما کمک خواهیم کرد تا انتخابی بی نظیر برای خرید خود داشته باشید.

پیشنهاد نویسنده : راهنمای خرید آباژور رومیزی

انواع چراغ دیواری

چراغ دیواری نیز مانند لوستر انواع متفاوتی دارد. این دسته از محصولات معمولا به دلیل اینکه با لوستر ها به صورت ست استفاده می شوند دسته بندی مشابه به لوستر ها دارند، البته محصولات مدرن از این قائده مستثنی هستند و میتوان آن هارو با دکوراسیون های مختلفی در محیط ست کرد.

راهنمای خرید چراغ دیواری

انواع چراغ دیواری بر اساس جنس بدنه

  • فلزی
  • چوبی
  • کریستالی
  • پارچه ای

 

انواع چراغ دیواری بر اساس سبک دکوراسیون

  • سنتی
  • کلاسیک
  • مدرن
  • فانتزی
  • مینیمال

راهنمای خرید چراغ دیواری

انواع چراغ دیواری بر اساس مدل شعله

  • شاخه ای
  • ریسه ای
  • حبابی
  • حلقه ای
  • خطی
  • SMD

 

مکان های مناسب برای چراغ دیواری

انواع چراغ دیواری یکی از رایج ترین نوع تجهیزات نورپردازی است.چراغ دیواری در هر محیطی که نیاز مند نور اضافی یا ملایم باشد مورد استفاده قرار میگیرد. البته توجه داشته باشید کاربرد چراغ دیواری تنها برای روشنایی آن نیست و از لحاظ زیبایی بخشی نیز نقش بسیار مهمی را ایفا می کند.

راهنمای خرید چراغ دیواری

چراغ دیواری مناسب فضای باز

در طراحی این نوع از چراغ دیواری متریال به نوعی طراحی و تولید می شود که در برابر شرایط جوی محیط بیرون نیز رطوبت بارش برف و باران، تابش مستقیم نور و خورشید و … مقاوم باشد.از این رو چراغ دیواری مناسب برای فضا باز معمولا شامل طراحی محفظه قفسی یا حباب می باشند که برای جلوگیری از تجمع آب یا برف در آن طراحی شده است.

این نوع چراغ دیواری ها در فضاهایی نظر نمای بیرونی ساختمان، حیاط، باکن و تراس و فضاهای این چنین استفاده می شوند.

 

چراغ دیواری مناسب اتاق نشیمن و پذیرایی

انتخاب چراغ دیواری مناسب خانه به لحاظ زیبایی و ظاهری و متناسب بودن با دکوراسیون خانه بسیار حائز اهمیت می باشد.

چراغ دیواری های فلزی با جنس برنجی به لحاظ اینکه محصولات خاصی می باشند معمولا در فضا و محیط هایی استفاده می شوند که لوستر و سایر تجهیزات روشنایی نیز به همین جنس هستند تا بتوانند باهم همخوانی داشته باشند.

چراغ دیواری های کریستالی یکی دیگر از انواع چراغ دیواری ها هستند که به دلیل انعکاس نوری که بواسطه کریستال های خود ایجاد میکنند جلوه با شکوه و زیبایی به محیط دکوراسیون خانه شما می دهند.

 

چراغ دیواری های SMD

این دسته از چراغ دیواری ها به دلیل مدرن بودن با اکثر محیط ها سازگاری دارند و میتوان از آن ها در اتاق های پذیرایی و نشمین، اتاق خواب، اتاق کار و … استفاده نمود.

چراغ دیواری های SMD به دلیل نوردهی یک دست و ملایم خود کاربرد های بسیاری دارند.همچین این دسته از چراغ دیواری به دلیل کم مصرف بودن لامپ آن در صرفه جویی در مصرف برق نیز بسیار مناسب می باشند.

توجه داشته باشید امروزه بسیاری از سازمان ها در سراسر دنیا در تلاش هستند تا با ایجاد الگو صحیح استفاده از هدر رفت انرژی جلوگیری کرده و به سلامت محیط زیست کمک کنند. بنابراین انتخاب محصولات پر مصرف کار ناشایست و غیر اخلاقی بشمار می رود.

 

چراغ دیواری مناسب برای حمام و روشویی

تجهیزات نورپردازی حمام و روشویی باید به گونه ای باشد که نوری یکنواخت و بدون تابش مستقیم ارائه دهند. این رو انتخاب چراغ دیواری SMD از جهت اینکه نوری ملایم و یکنواخت ارائه می دهد بسیار مناسب می باشد

 

زاویه نور انواع چراغ دیواری

به طور کلی انواع چراغ دیواری با زاویه نور مختلف عبارتند از:

 

چراغ دیواری نور از بالا

اگر به دنبال نورپردازی برای یک فضای بزرگ هستید این نوع از زاویه نور بسیار مناسب شما می باشد. طراحی این دسته از چراغ دیواری به گونه ای است که هدایت نور به سمت سقف می باشد و باعث می شود فضا بزرگتر به نظر برسد. همچنین این نور چراغ دیواری برای فضا هایی که نور طبیعی زیادی دریافت نمی کنند بسیار مناسب می باشد.

 

چراغ دیواری نور از پایین

این دسته از چراغ دیواری ها همانطور که از نامشان پیداست هدایت نور به سمت پایین دارند. با استفاده مناسب از این چراغ دیواری ها حس صمیمی و زیبایی قابل توجهی به محیط بخشید.

 

چراغ دیواری نور از بالا و پایین

این دسته از چراغ دیواری همانطور که از نامشان پیداست هدایت نور به هر دو سمت بالا و پایین دارند. باتوجه به نور متعادل و که این نوع از چراغ دیواری ها ارائه می دهند برای هر محیطی اعم از فضا باز و خارجی و همچنین محیط های داخل نظیر سالن های پذیرایی و نشیمن اتاق های کار و خواب و … مناسب می باشند.

 

در این راهنمای خرید سعی بر این شده است با ارائه مطالب مهم و حائز اهمیت درباره خرید چراغ دیواری به شما مخاطبان عزیز دکوریار بتوانید انتخاب و در نهایت خرید عالی از این محصولات داشته باشید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناسان ما در واحد طراحی دکوراسیون با ما در ارتباط باشید.

امیدواریم مطالب این راهنمای خرید برای شما همراهان گرامی مفید بوده باشه.

راهنمای خرید چراغ دیواری

مجله دکوراسیون (دکوریار)

همانطور که می دانید لوستر و روشنایی نقش بسزایی در زیبایی دکوراسیون منزل ما دارد با توجه به این مسئله دکوریار برای شما با توجه به مد روز و دکوراسیون برای شما همراهان عزیز مقاله هایی در رابطه با نحوه انتخاب  لوستر، لوستر های مناسب برای منزل ،راهنمای خرید لوستر، راهنمای نصب لوستر و مطالب همچنینی جمع آوری کرده اند تا بتوانید انتخاب بهینه تری در انتخاب و خرید لوستر داشته باشید.

 

درباره ما

آرزوی  ما حس خوب است؛ حس خوب  برای همه ایران. ایجاد تجربه خوشایند خرید برای همه مخاطبان دکوریار از کاربران و مشتریان ، باور و مسئولیتی‌ست که از ابتدای آغاز به کار دکوریار مبنای تمام فعالیت‌ها و پیشرفت‌ها شد. حالا پس از گذشت چند  سال از فعالیت دکوریار  این باور به وظیفه‌ای شیرین تبدیل شده است. ما اینجاییم تا با توسعه محصولات متنوع و افزودن سرویس‌های مختلف در گروه دکوریار  با محوریت تکنولوژی‌های مبتنی بر تجارت الکترونیک، تجربه حس خوب را برای همه مخاطبانمان محقق کنیم.

برای تماشای ایده های جذاب نورپردازی و طراحی دکوراسیون داخلی و اداری از کانال آپارات دکوریار دیدن کنید.

0 دیدگاه روشن راهنمای خرید چراغ دیواری

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.