یکی از نیاز های اساسی محیط های اداری و شرکت ها داشتن طراحی دکوراسیون اداری اصولی و متناسب با فضا می باشد.همه افراد از کار در فضایی لذت می برند که از نظر چیدمان و تجهیزات مناسب و ایده آل باشد و به کلی از نظری ظاهری زیبا و دلپذیر باشد.وقتی در مکانی کار می کنید که متناسب با نوع کار شما طراحی شده باشد انرژی بیشتری دریافت خواهید کرد و زمانی که میخواهید در محل کار سپری کنید برای شما خسته کننده نخواهد بود.
هدف از طراحی دکوراسیون اداری نیز همین است که محیط و تجهیزات را برای کارمندان و کارکنان شرکت و سازمان بهینه و ایده آل کند و بازدهی کارمندان را افزایش بدهد.
طراحی دکوراسیون اداری چه تاثیری روی کارکنان دارد؟
اگر کارمندان یک شرکت در محیط کاری خود در شرایط ذهنی و روحی مناسبی قرار بگیرند قطعا بازدهی بیشتری خواهد داشت و خستگی کمتری را در ساعات کاری خود تجربه می کنند. بنابراین بهبود شرایط ذهنی کارمندان یکی از بیشترین و مهم ترین تاثیرات طراحی دکوراسیون اداری شناخته می شود.
در ذهن خود فضایی را تصویر کنید که غیر اصولی چیدمان شده رنگ و مدل محصولات اداری باهم تناسبی ندارند،رنگ دیوار ها بی روح و خسته کننده هست،کارمندان باهم تعاملی ندارند،همایش و جلسات فضا و امکانات مشخصی ندارد و …
حتی تصور کار کردن در این فضا هم ذهن شما را آشفته و خسته می کند و اشتیاقی برای گذراندن حداقل یک سوم از زمان روزانه شما را در خودش ایجاد نمی کند.به همین دلیل است که مجموعه هایی که سلامت روان کارمندان خود را حائز اهمیت می دانند، طراحی دکوراسیون اداری مناسبی را برای فضای اداری خود فراهم می کنند.
اگر می خواهید با انواع طراحی دکوراسیون اداری آشنا شوید و اصول طراحی دکوراسیون اداری را بدانید به خواندن نوشته ادامه دهید.
اهداف طراحی دکوراسیون اداری
یکی از کار هایی که باعث می شود فعالیت و هزینه ای که می کنید هدفمند تر و بهینه تر باشد این است که هدف از انجام ان را بدانید و نیاز های خود را بشناسید تا بتوانید با توجه به نیاز های خود وقت و سرمایه تان را هزینه کنید.
از مهم ترین اهداف طراحی دکوراسیون اداری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- دلپذیر تر شدن محیط کار
- افزایش زیبایی فضای اداری
- ارتقای کلاس و لول کاری
- افزایش بهره وری کارمندان
- کاهش خستگی کارمندان در ساعات کاری
- حفظ و ارتقای سلامت روان کارمندان
- استفاده هدفمند و بهینه از محیط کاری
- داشتن چیدمان اصولی لوازم اداری
- جلوگیری از هدر رفت سرمایه و هزینه غیر اصولی
گام های طراحی دکوراسیون اداری
- فضای موجود و سازمانی خود را تایین کنید
- بودجه ای قصد اختصاص به پروژه طراحی دکوراسیون اداری خود دارید رو تایین کنید
- لیست تجهیزات و لوازم مورد نیاز خود را با توجه به بودجه تهیه کنید
- با توجه به فضای موجود و تجهیزات لیست شده، خلاصه از محیط خود طراحی کنید
- شرکت مناسبی را برای طراحی دکوراسیون اداری خود انتخاب کنید
- برنامه زمانی برای شروع و اتمام پروژه طراحی دکوراسیون اداری خود مشخص کنید
- امکانات رفاهی را برای محیط کاری خود فراهم کنید
- گام های طراحی دکوراسیون اداری خود را از نو بررسی کنید و با دیزاینر خود مشورت کنید
- شما تمامی جوانب را در نظر گرفته اید وقت این است که شروع کنید
انواع طراحی دکوراسیون اداری
انواع سبک های طراحی دکوراسیون اداری با توجه به نوع فعالیت هر بیزنس و شرکتی متفاوت می باشد و شرکت ها می توانند فصای اداری خود را بر اساس یکی از انواع سبک های طراحی دکوراسیون اداری دیزاین کرده یا از چند سبک به صورت ترکیبی بهره ببرند.
- طراحی دکوراسیون اداری با سبک صنعتی
- طراحی دکوراسیون اداری با سبک کلاسیک
- طراحی دکوراسیون اداری با سبک مینیمال
- طراحی دکوراسیون ادراری با رویکرد کار مشترک
- طراحی دکوراسیون اداری با سبک باستانی و قدیمی
- طراحی دکوراسیون اداری با سبک شهری
- طراحی دکوراسیون اداری با سبک خلاقانه
- طراحی دکوراسیون اداری با سبک طبیعت
- طراحی دکوراسیون اداری با سبک روستیک و چوبی
طراحی دکوراسیون اداری با سبک صنعتی
این سبک بیشتر برای بیزنس و شرکت هایی که تولیدات در آن ها جریان دارد، مناسب می باشد زیرا که برای انجام کار خود نیازمند دستگاه ها و تجهیزات صنعتی می باشند و باید این لوازم را در محیطی که از نظر ساخت و امکانات مناسب فعالیت صنعتی می باشند جای گذاری کنند.
در طراحی دکوراسیون اداری با سبک صنعتی تمامی موارد از نیاز های اولیه نظیر نوع برق،آب و گاز و متراژ فضا تا نیاز های ثانویه نظیر دستگاه ها و لوازم و ابزار ها باید مشخص شده و در توسط مسئول پروژه طراحی دکوراسیون اداری شما تامین شود.
اکثر محیط هایی که طراحی دکوراسیون اداری صنعتی انجام می دهند، نیاز فضایی برای اتاق کارمندان و مدیران و جلسات هستند. بنابراین می توان نتیجه اگر فعالیت شما در حوزه صنعت و تولیدات می باشد باید در طراحی دکوراسیون اداری خود ترکیبی از چند سبک استفاده کنید.
همچنین جدیدا در بسیاری از کافه رستوان ها و محیط های عمومی دیده شده که برای جذابیت و ایجاد محیطی متفاوت از طراحی دکوراسیون به سبک صنعتی استفاده می کنند، به خصوص در ساخت سقف و تهیه محیط خود.
طراحی دکوراسیون اداری با سبک کلاسیک
یکی دیگر از انواع طراحی دکوراسیون اداری سبک کلاسیک می باشد. این سبک مناسب محیط هایی هست که از نظر نوع بیزنس و کسب کار از مدرن سازی محیط خود جلوگیری می کنند. این سبک بیشتر مناسب محیط های اداری دولتی می باشد که می خواهند علاوه بر اینکه محیطی با دیزاین جدید و نو داشته باشند جلوه رسمی و سنگین خود را نیز از دست ندهند.
همانطور که گفته شد در طراحی دکوراسیون اداری می توان از یک یا چند سبک استفاده نمود. از سبک طراحی دکوراسیون اداری کلاستیک می توان برای اتاق جلسات، اتاق کارشناسان و مدیران ارشد استفاده نمود.
یکی از مهم ترین نکاتی که در طراحی دکوراسیون اداری کلاسیک وجود دارد این است که باید تجهیزات اداری نظیر میز و صندلی و مبلمان و روشنایی و … متناسب با سبک کلاسیک باشد و به سمت کالاهای مدرن نرود.
اگر میخواهید فضای اداری با سبک کلاسیک داشته باشید می توانید از مشاوره متخصصان دکوریار در این زمینه استفاده کنید.
طراحی دکوراسیون اداری با سبک مینیمال
پیش از اینکه با طراحی دکوراسیون اداری با سبک مینیمال آشنا شویم باید این موضوع را بدانیم که مینیمالیست یک سبک زندگی می باشد.در این سبک افراد به دنبال راحتی، آرامش و زیبایی در عین سادگی هستند. بنابراین می توان گفت که اگر محیط کاری شما از نظر نوع فعالیت و بیزنستان دارای شلوغی و تنوعات بسیار است، طراحی دکوراسیون اداری به سبک مینیمال برای شما مناسب نمی باشد.
اگر میخواهید محیط اداری خود را به سبک مینیمال طراحی کنید توجه داشته باشید که لزوما نیازی به فضا های بزرگ و وسیع ندارد که دقیقا برخلاف سبک طراحی دکوراسیون اداری به سبک صنعتی می باشد که نیازمند فضای بزرگی است.
در سبک طراحی دکوراسیون اداری به سبک مینیمال معمولا رنگ دیوار ها سفید،طوسی،خاکستری یا بژ می باشد که بتواند فضا را از نظر رنگ بندی ساده سازی کرد.
تجهیزات اداری مناسب با سبک مینیمال در طراحی دکوراسیون اداری اعمم از محصولاتی نظیر میز اداری، صندلی اداری، کتابخانه ها، روشنایی و … بسیار مدرن و ساده و به دور از پیچیدگی هایی که باعث درگیری ذهن می شود هستند.
طراحی دکوراسیون ادراری با رویکرد کار مشترک
قطعا حس ارتباط یکی از موثرترین نکات در افزایش بهره وری کارمندان شما می باشد.برای اینکه این احساس را بین کارمندان خود ایجاد کنید باید حواستان به این نکته باید که این ارتباط مانع تمرکز کارکنان شما نشود و تاثیر منفی نگذارد.
برای داشتن طراحی دکوراسیون اداری با رویکرد کار مشترک می توانید از محصولاتی نظیر میز های کارگروهی، پارتیشن ها و محصولاتی از این دست استفاده کنید که علاوه بر جداسازی فضا کار کارمندان باعث ایجاد ارتباطی موثر و بهینه میان آنان میز می شود.
میز کار گروهی را می توانید برای کارمندان هر واحد که شامل واحد بازرگانی و فروش، واحد امور تامین کنندگان، واحد مالی و … می شوند استفاده کنید.
پارتیشن ها نیز به انواع مختلفی دسته بندی می شوند که جذاب ترین آن ها برای فضای اداری پارتیشن های فریم لس هستند.
این پارتیشن ها از شیشه ها سکوریت ساخته شده اند که فریمی کوچکی داشته و باعث قطع ارتباط کامل میان افراد نشده.
همچنین از این پارتیشن ها برای ساخت اتاق مخصوص جلسات نیز استفاده می شود که برعلاوه بر القای حس ارتباط میان اعضای جلسات و سایر کارمندان مشغول به کار، از افشای اطلاعات و مطالب محرمانه مطرح شده در جلسات نیز جلوگیری می کنند.
محصولات مورد نیاز برای طراحی دکوراسیون اداری
با توجه به انواع طراحی دکوراسیون اداری که در بالا با آنان آشنا شدید محصولاتی که نیاز هست تا در این محیط ها استفاده کنید را می توانید در زیر بررسی کنید.
صندلی اداری
صندلی اداری از پر مصرفترین و مهمترین المانهای یک شرکت خوب است. صندلی اداری به صندلی خاصی گفته میشود که برای پوزیشنهای مختلف در یک شرکت استفاده میشود و بسته به مقام و استفادهای که از صندلی اداری میشود، این صندلی ویژگیهای خاص خودش را دارد، صندلی اداری از زیر مجموعههای محصولات ارگونومی است، بدین معنی که دقیقا مطابق با ظرفیتها و محدودیتهای فیزیولوژیکی بدن انسان تهیه شده و کوشیده تا احساس راحتی را به حداکثر خود برساند.