طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت
یکی از مهم ترین اتاق ها در هر مجموعه ای اتاق مدیریت می باشد و بدیهی است که طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت بسیار پر اهمیت می باشد و باید در طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت تمام جوانب را در نظر گرفت تا بتوان فضایی زیبا،اصولی و در خور مدیر یک مجموعه را ایجاد کرد. طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت ازاین حیث بسیار پر اهمیت می باشد که باید در اتاق مدیریت هم فضایی برای کار مدیر باشد، هم باید فضایی برای برگزاری جلسات کوچک باشد و هم باید برای پذیرایی از مهمانانی که برای صحبت با مدیر می آیند مناسب باشد.
در دفاتر کار ممکن است اتاق مدیریت کامل مجزا باشد و هم ممکن است محیط اتاق مجزایی نداشته باشد و می توان برای مدیر اتاقی با پارتیشن بندی ایجاد کرد.
طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت در بیشتر مجموعه ها باید بسیار رسمی باشد ولی شما می توانید برای طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت خود از مدل های مدرن و کلاسیک نیز استفاده کنید.
در طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت معمولا یک یا نهایتا دو مدیر جایگیری می شوند و این نکته باعث می شود که بتوان تجهیزات بیشتر و مناسب تری را در نظر گرفت.
در طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت باید فضایی را برای مدیریت مجموعه ایجاد کرد که در آن حس و حال بهتری داشته باشد، آرامش و سکوت در آن برقرار باشد. این نکته از این رو حائز اهمیت بوده که در طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت باید در نظر گرفت اتاق از نظر ایمنی و حفظ موضوعات مطرح شده در اتاق مدیریت مناسب باشد.
جهت دریافت مشاوره و راهنمایی برای طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت می توانید با کارشناسان و طراحان دکوریار از طریق تماس با ما در ارتباط باشید.
اهداف طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت
یکی از مهم ترین و تاثیر گذارترین برنامه ها برای افزایش حس خوب، کیفیت کار و بهره وری مدیران، طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت می باشد.بنابراین طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت را برای پیشرفت کسب و کارتان جدی بگیرید.
- دلپذیر تر شدن محیط کار
- افزایش زیبایی فضای اداری
- ارتقای کلاس و لول کاری
- افزایش بهره وری کارمندان
- کاهش خستگی کارمندان در ساعات کاری
- حفظ و ارتقای سلامت روان کارمندان
- استفاده هدفمند و بهینه از محیط کاری
- داشتن چیدمان اصولی لوازم اداری
- جلوگیری از هدر رفت سرمایه و هزینه غیر اصولی
گام های طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت
برای انجام هر کاری اول باید مراحل و گام های آن را شناخت و سپس پس از بررسی گام ها آن ها را طبق اولویت انجام داد.اگر در طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت گام هارا به درستی رعایت نکنید ممکن است وقت و هزینه ای صرف می کنید بیهوده باشد.
- فضای موجود و سازمانی خود را تایین کنید
- بودجه ای قصد اختصاص به پروژه طراحی دکوراسیون اداری خود دارید رو تایین کنید
- لیست تجهیزات و لوازم مورد نیاز خود را با توجه به بودجه تهیه کنید
- با توجه به فضای موجود و تجهیزات لیست شده، خلاصه از محیط خود طراحی کنید
- شرکت مناسبی را برای طراحی دکوراسیون اداری خود انتخاب کنید
- برنامه زمانی برای شروع و اتمام پروژه طراحی دکوراسیون اداری خود مشخص کنید
- امکانات رفاهی را برای محیط کاری خود فراهم کنید
- گام های طراحی دکوراسیون اداری خود را از نو بررسی کنید و با دیزاینر خود مشورت کنید
- شما تمامی جوانب را در نظر گرفته اید وقت این است که شروع کنید
پیشنهاد نویسنده: طراحی دکوراسیون اتاق کارمندی
نمونه طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت
برای نمونه یک طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت را برای شما طراحی می کنیم. در نمونه زیر تلاش میکنیم برای شما تمامی تجهیزات و وسایلی که در طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت نیاز هست را برای شما جاینمایی کنیم. چیدمان زیر یکی از روش های چیدمان است و توجه کنید که در طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت می توان انواع مختلفی از چیدمان را اجرا کرد.
یکی از مهم ترین گام ها قبل از طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت این است که نمونه اجرا شده اتاق مدیریت را به کارفرما نشان داد و قبل از شروع عملیاتی طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت، کارفرما نمونه ای در فضای خود ببیند. در اینجا طراحان دکوریار در نرم افزار های معماری و واقعیت افزوده برای شما نمونه ای از طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت انجام داده اند.
ویدیو طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت
در اینجا برای نمونه فضایی با ابعاد حدودی ۱۵ الی ۲۰ متر در نظر گرفته شده است و طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت در آن صورت گرفته است.با تماشای این ویدیو قبل از اینکه هزینه ای برای طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت خود بپردازید می توانید آن را بررسی کنید و ببینید طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت که در نظر داشتید وقتی در فضای شما اجرا شد با سلیقه مطابقت دارد یا خیر.
جهت دریافت مشاوره برای طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت خود می توانید با طراحان و کارشناسان دکوریار از طریق صفحه تماس با ما در ارتباط باشید.
طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت در اینجا به گونه ای انجام شده است که در این اتاق مدیریت هم فضایی برای کار مدیر باشد و هم برای جلسات کوچک و مهمانان مدیر مناسب باشد.در این نمونه طراحی دکوراسیون اداری برای رنگ دیوار ها از ترکیب رنگ طوسی و سورمه ای استفاده کرده ایم که طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت را جذاب تر کرده است.
صندلی اداری که برای طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت در نظر گرفتم از نوع صندلی اداری مدیریتی می باشد که با طراحی ارگونومی در شان مدیر مجموعه می باشد. همچنین میز مدیرینی در طراحی دکوراسیون اتاق مدیرتی تعبیه کرده ایم تا با داشتن فضای مناسب هم امکان گذاشتن وسایل و تجهیزات اداری روی آن باشد و هم مدیر بتواند از کشوهای قفل دار استفاده نماید.
در این نمونه طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت در فضایی حدود ۱۵ متر انجام شده است.بنابراین توجه داشته باشید که برای داشتن طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت جذاب لزوما نیازی به داشتن فضای بسیار بزرگ ندارد و می تواند با همان فضایی که در اختیار دارید چیدمانی جذاب و اصولی داشته باشید.
دیگر آیتمی که در این نمونه برای طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت در نظر گرفته ایم تعبیه تلویزیون در روبه روی میز مدیریتی می باشد. این تلویزیون برای مدیر هم میتواند کاربرد تفریحی داشته باشد و هم میتواند برای بررسی و نظارت دوربین های مدار بسته دفترکار خود از آن استفاده کند.
همچنین وجود کتابخانه مدیریتی در طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت بسیار الزامی می باشد،چرا که مدیری تصمیمات بسیار درستی می گیرد قطعا اهل مطالعه می باشد و از این کتابخانه می تواند برای بایگانی کتاب های خود استفاده کند و همچنین می تواند برای شو کردن و بایگانی کردن نمونه کار ها و افتخارات و لوح تقدیر های مجموعه خود نیز استفاده کند.
اگر شما مدیر خوش اخلاقی باشید قطعا مراجعه به اتاق شما زیاد خواهد بود بنابراین در طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت خود به وجود مبل و صندلی نیاز پیدا خواهید کرد، در این نمونه طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت از مبل دو نفره و دو عدد صندلی تک نفره و میز جلومبلی برای مراجعین مدیر استفاده کرده ایم که هم بسیار کاربردی می باشد و هم به طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت جلوه زیبایی می دهد.
محصولات مورد نیاز در طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت
در اینجا اول اساسی ترین نیاز های یک مدیر نظیر صندلی اداری، میز اداری، محصولات نگهدارنده و ارگونومی، یارانه و سیستم های هوشمند،نور و روشنایی،انبارش و امنیت و سایر لوازمی است که در طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت به آن نیاز می باشد.
انبارش و امنیت
واژه انبارش و امنیت در زندگی روز مره ما خیلی وظیفه مهمی دارد ، به این فکر کنید هم باید امنیت کالا هامون و فضا هامون رو بالا ببریم و هم انبارش که همه چیز سر جای خودش باشه ، بهترین آیتم ها برای انبارش، کمدها کتابخانه ها ، فایل ها و کازیه ها میباشد .سال ها میگذرد و تمامی لوازم های ما ارزش بالاتری هم ایجاد میکند و هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت ، میتوان با استفاده از لوازم امنیتی مانند دزدگیر و دوربین مداربسته ها از این لوازم استفاده نمود.
در طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت باید بحث انبارش و امنیت را بسیار جدی گرفت. اتاقی با طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت نیاز به داشتن لوازم امنیتی اعم از دوربین مداربسته، گاوصندوق و لوازم اینچنین و همچین وسایل مناسب برای انبارش نظیر فایل،کتابخوانه و … می باشد.
طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت دکوریار
تصور کنید قرار است در ازای مبلغی مشخص، برای هشت ساعت در یک محیط بسته بمانید، محیطی کاملا ساده و شاید کمی کسلکننده، حالا تصور کنید که باید در هفته حداقل پنج بار به این محل رفته و در بهترین حالت ممکن، چهل ساعت را در آنجا سپری کنید، چه احساسی به شما دست میدهد؟ مضطرب و کلافه میشوید؟ حوصلهتان سر میرود؟ به نظرتان تا چه مدت این شرایط را میتوانید تحمل کنید؟
دفتر کار برای بسیاری از ما نه خانه دوم بلکه خانه اول است! بسیاری از افراد خصوصا در شرکتهای خصوصی یا بیزینسهای خودگردان روزانه بیش از ده ساعت را در اتاق کار خود میگذرانند، اگر هشت ساعت خواب را به این عدد اضافه کنیم، شما تنها چهار الی نهایتا شش ساعت وقت برای گذراندن زمان خارج از محیط کار دارید، با همهی اینها آیا هنوز هم در ضرورت طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت دفتر کار خود شک دارید؟
پیشنهاد نویسنده: طراحی دکوراسیون اداری
همچنین می توانید برای تماشای ایده های جذاب نورپردازی و طراحی دکوراسیون داخلی و اداری مجموعه دکوریار از کانال آپارات دکوریار دیدن کنید.