سبک دکوراسیون صنعتی یکی از سبک های دکوراسیون پرطرفدار می باشد که با ترکیب عناصر قدیمی و مدرن، فضایی خاص و منحصر به فرد در خانه به وجود می آورد. در ادامه این مطلب قصد داریم بعد از معرفی این سبک، به ریشه شکل گیری آن بپردازیم و سپس ویژگی های مهم آن را برسی کنیم.
مطلب مرتبط: سبک مینیمال در طراحی دکوراسیون
سبک دکوراسیون صنعتی چیست؟
سبک دکوراسیون صنعتی با به کار بردن گرما و صمیمیت عناصر قدیمی در کنار عناصر شیکِ مدرن، جلوه ای خاص و منحصر به فرد در محیط خانه به وجود می آورد. این سبک بر خلاف دیگر سبک های دکوراسیون، تلاش می کند تا مصالح ساختمانی را بدون هیچ پوششی در فضای داخلی منزل، در معرض نمایش بگذارد. بد نیست بدانید که این نوع دکوراسیون در انتخاب و چیدمان مبلمان و اثاثیه به کارایی آن ها نیز توجه می کند و از آن اغلب برای دیزاین خانه ها و واحدهای آپارتمانی با سقف بلند، خانه های مدرن و فضاهای اداری و تجاری استفاده می شود.
تاریخچه سبک دکوراسیون صنعتی
به طور کلی می توان گفت ریشه سبک دکوراسیون صنعتی به اوایل قرن بیستم باز می گردد. در این زمان با اتمام انقلاب صنعتی دوم، کارخانه های اروپای غربی تعطیل شدند و محل تولید محصولات خود را به کشورهایی با نیروی کار ارزان تر انتقال دادند. در نتیجه بسیاری از این ساختمان ها متروکه شدند. اما سال ها بعد با افزایش وسعت شهرها و افزایش جمعیت، نیاز به فضای سکونت بیشتر شد. بنابراین بسیاری از این کارخانه های متروکه به مناطق مسکونی تبدیل شدند و از آن زمان استفاده از سبک دکوراسیون صنعتی رواج پیدا کرد.
فضاهای مناسب سبک دکوراسیون صنعتی
همان طور که در بخش های قبل اشاره کردیم، این سبک می تواند در انبارها و فضاهای صنعتی که بازسازی شده اند، مورد استفاده قرار گیرد. همچنین با توجه به ویژگی های دکوراسیون صنعتی، آپارتمان هایی با سقف مرتفع، فضاهای اداری و تجاری و آپارتمان های مدرن، مناسب ترین گزینه برای اجرای این سبک می باشند. البته که اگر مجذوب سادگی و منحصر به فرد بودن این سبک شده اید، می توانید آن را در هر مکانی که علاقه دارید، به کار ببرید.
ویژگی های سبک دکوراسیون صنعتی
استفاده از مصالح ساختمانی ساده در سبک دکوراسیون صنعتی
از مصالح پرکاربردی که به گستردگی در دکوراسیون صنعتی استفاده می شود، می توان به آجر، بتن، چوب و فلز اشاره کرد که موارد استفاده آن ها در این سبک را در ادامه بررسی می کنیم:
- استفاده از آجر و بتن در سبک دکوراسیون صنعتی: در انبار و ساختمان های صنعتی قدیمی، آجر و بتن جزء یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی بودند. بنابراین از این دو مصالح ساختمانی بدون هیچ پوششی در سبک دکوراسیون صنعتی استفاده کنید. برای مثال شما می توانید از بتن پولیش شده برای کف خانه و همچنین از آجر برای دیوارهای خانه استفاده کنید.
- سطوح فلزی و چوبی در سبک دکوراسیون صنعتی: استفاده فراوان از سطوح فلزی و چوبی در سبک دکوراسیون صنعتی به خوبی به چشم می آید. در این سبک از فلز و پنل های چوبی در سقف، راه پله و پنجره ها استفاده می شود. دقت کنید که چوب و فلز نقش اساسی در این سبک دارند و در اثاثیه منزل نیز استفاده می شوند.
رنگ های خنثی و طبیعی در سبک دکوراسیون صنعتی
در سبک دکوراسیون صنعتی استفاده از رنگ های روشن و سرزنده هیچ کاربردی ندارد و به جای آن باید از ترکیب رنگ های خنثی و رنگ های طبیعی، استفاده شود. بهتر است بدانید که اغلب برای از بین بردن فضای سرد و خشک دکوراسیون صنعتی، رنگ های قهوه ای و خرمایی به عنوان رنگ غالب در نظر گرفته می شود و از دیگر رنگ های خنثی برای دکوریجات و وسایل کوچک تر استفاده می شود.
همچنین همان طور که قبلا اشاره کردیم با استفاده از مصالحی مانند چوب، فلز و آجر، می توانید رنگ های طبیعی را وارد فضای داخلی کنید و به آن جلوه ای صنعتی ببخشید. البته ناگفته نماند که رنگ خاکستری در کنار رنگ سفید، نیز یک ترکیب فوق العاده در دکوراسیون صنعتی محسوب می شود که می توانید از این ترکیب نیز استفاده کنید.
مبلمان و وسایل مناسب در سبک دکوراسیون صنعتی
همان طور که از نام این سبک پیداست، مبلمان و دکوریجاتی که حس و حال فضای صنعتی قرن بیست را یادآوری می کنند، مناسب ترین گزینه برای دیزاین فضای داخلی به سبک صنعتی هستند.
همچنین باید بدانید که خیلی از افراد امکان اقامت و زندگی در محیط های بازسازی شده صنعتی را ندارند، بنابراین باید با انتخاب مناسب مبلمان و دکوریجات، حس محیط صنعتی را وارد فضای داخلی کنید. البته توجه داشته باشید که در انتخاب این موارد، باید کارایی آن ها را در نظر بگیرید و از هرگونه افراط و تجمل دوری کنید.
برای تماشای ایده های جذاب نورپردازی و طراحی دکوراسیون داخلی و اداری از کانال آپارات دکوریار دیدن کنید.
0 دیدگاه روشن سبک دکوراسیون صنعتی چیست؟
پینگبک: انتخاب مبل اداری برای شرکت - دکوریار ()