امروزه سبک طراحی دکوراسیون داخلی، بهخصوص در بخش طراحی دکوراسیون اداری، تغییرات بسیاری داشته است و به طبع شیکتر، بهروزتر و سادهتر شده است. دیوارهای کاذب، که این روزها به یکی از پراستفاده ترین المان ها در طراحی داخلی به ویژه در دکوراسیونهای اداری تبدیل شده است. همچنین به علت داشتن ویژگیهای منحصربهفردی مانندزیبایی و نصب راحت به محبوبیت آنها افزوده شده است. در این مطلب ما به بررسی کاربرد انواع دیوار کاذب در دکوراسیون اداری می پردازیم . تا از این نوع دیوارهای کاذب در دنیای دکوراسیون اداری اطلاعات مفیدی را به شما دوستان بدهیم .
افزایش زیبایی های بصری دکوراسیون اداری با دیوار کاذب
دیوارهای کاذب دیوارهای غیر بارور هستند که فضای داخل این دیوارها خالی می باشد . از این فضا می توان برای پنهان کردن تجهیزات ، نور پردازی و .. استفاده کرد. برروی دیوارهای کاذب همچنین می توان بهراحتی تزئیناتی از جمله نقاشی ها یا عکس های قاب شده را برای ایجاد جلوه بیش تر دکوراسیون اداری قرار دهید. قطعات قاب شده حس متفاوتی نسبت به رنگ ها و طرح های معمولی به اتاق می دهند. به لطف وجود دیوارهای کاذب، می توان به فضا شخصیت داد و بر زیبایی و جذابیت آن افزود .
می توان از دیوارهای کاذب برای ایجاد تغییرات و ایجاد فضاهای شخصی تر به ویژه در طراحی دکوراسیون اداری دفاتر کوچک تر استفاده کرد .همچنین در بخشهای مختلف تغییرات ویژهای ایجاد کرد. در طراحی دفتر خود می توانید بهترین دیوار های کاذب را برای استفاده با توجه به اندازه و طراحی اتاق انتخاب کنید. اگر در مورد نحوه چیدمان پارتیشن های دیواری در اتاق خود مطمئن نیستید، می توانید از یک طراح داخلی مجرب که دیوارهای کاذب را برای شما نصب می کند، کمک بگیرید.
پیشنهاد نویسنده: 7 ایده طراحی دکوراسیون اداری
مزایای استفاده از دیوارهای کاذب
دیوارهای کاذب به علت متریال به کار رفته در آن ها بسیار سبک هستند .به همین امر باعث راحتی در حمل و نقل ، نصب و اجرای دیوارهای کاذب در طرح های دکوراسیون اداری و مدل های مد نظر شده است. دبوارهای کاذب در برابر زلزله مقاوم می باشند . همچنین عایق گرما ، سرما و سرو صدا نیز هستند. بر روی دیوارهای کاذب به راحتی می توانید تزئینات مد نظر خود مانند قاب ها ، دیوارپوش ها ، رنگ ، کاغذ دیواری و.. را بدون محدودیت استفاده کنید. از آن جا که هزینه خرید دیوارهای کاذب در مقایسه با دیوارهای ثابت کم تر است . می توان بعد از مدت کوتاهی با هزینه کمی دیوارهای کاذب را برای ایحاد تغییر در دکوراسیون اداری تعویض و یا تعمیر کنید.
انواع دیوارهای کاذب برای دکوراسیون اداری
دیوار آکوستیک:
جنس دیوارهای آکوستیک معمولا از چوب می باشد و انواع مختلفی مانند تاشو و کشویی دارد. اگر می خواهید به طراحی دکوراسیون اداری دفتر خود ظاهری امروزی بدهید، می توانید به سراغ این دیوار های مدرن بروید. با این حال، اگر می خواهید ظاهری آنتیک به مکان خود بدهید، می توانید سبک های چوبی آنتیک را انتخاب کنید. آنها به شما کمک می کنند تا دیواری ایجاد کنید که دیوارهای دفتر شما را از سایر قسمت های اتاق جدا می کند.
پیشنهاد نویسنده: اهمیت آکوستیک کردن فضای کار
دیوار کاذب پوششی:
دیوارهای کاذب پوششی، دارای یک اسکلت و یک زیر ساز فلزی هستند. با توجه به عملکردی که دارند. می توان از انواع روکش های گچی در دیوارهای کاذب پوششی استفاده کرد. مهم ترین ویژگی دیوار کاذب پوششی این است که می توان در آن لایه هایی برای عایق صدا و حرارت نصب کرد.
دیوار شیشهای (Glass Walls):
دیوارهای کاذب شیشهای از پنلهای شیشهای یا ویترینهای شیشهای ساخته میشوند. امروزه دیوارهای شیشه ای بسیار مورد استقبال طراحان و صاحبان کسب و کارها برای طراحی دکوراسیون اداری ، قرار گرفته اند. دیوارهای شیشه ای در ایجاد فضای باز و نورپردازی طبیعی و مناسب در طراحی دکوراسیون اداری کمک و امکان ایجاد ارتباط بین اتاقها را فراهم میکنند. از دیوارهای شیشه ای در ایجاد فضاهای باز، شفاف و هماهنگ در محیط اداری می توان استفاده کرد .
دیوارهای آکوردئونی (Accordion Walls):
دیوارهای کاذب آکوردئونی به راحتی قابل تنظیم هستند . چرا که از پنلهای قابل تمدید ساخته میشوند . پنل های قابل تمدید به صورت جمعشونده ، باز و بسته میشوند.از دیوارهای آکوردئونی میتوان برای تغییر فضا ها ، با توجه به نیازهای مختلف موجود ، برای جداسازی سریع و ایجاد فضاهای قابل تنظیم در ادارات استفاده کرد.
دیوارپارتیشنی:
اگر مناطق خاصی در دفتر دارید که اغلب توسط فعالیتهای دیگران مسدود شده است. یا اگر مناطق خاصی دارید که از استفاده نمیکنید. یا حتی اگر در مکانهای مختلف به طور همزمان کار میکنید. میتوانید از دیوارهای پارتیشنی که در انواع مختلفی از جنس و طرح موجود هستند استفاده کنید. می توانید متناسب با ابعاد و بافت دکوراسیون اداری فضا یکی از انواع دیوارهای پارتیشنی را انتخاب کنید.
پیشنهاد نویسنده: معرفی انواع پارتیشن اداری
دیوار کاذب دکوراتیو:
بیشترین کاربرد دیوارهای دکوراتیو ، به عنوان کاربری تزیینی و دکوراتیو است. از دیوارهای دکوراتیو می توان به راحتی برای شخصی سازی تر کردن اتاق های کارمندان متناسب با علایق ، سلیقه های هر فرد استفاده کرد .استفاده از دیوارهای دکوراتیو برای ایجاد فضایی مطابق نیازهای هر فرد باعث القای حس راحتی و آرامش و باعث بهره وری بیشترکارمندان از تایم کاری خودمی شود. همچنین دیوارهای دکوراتیو مانند بسیاری از دیوارهای کاذب به خاطر داشتن فضای خالی برای عبور دادن تاسیسات ساختمانی ، تجهیزات نور و روشنایی ، انتخاب مناسبی برای دکوراسیون داخلی برای دفاتر اداری است.
دیوار کاذب کاغذی:
دیوارهای کاغذی با استفاده از کاغذ دیواری یا پوششهای مشابه ساخته میشوند. دیوارهای کاذب کاغذی به شما این امکان را می دهند طرحها و الگوهای متنوعی را بر روی دیوار ایجاد کنید . همچنین میتوانند به راحتی تغییر کنند. از دیوارهای کاغذی میتوانید برای ایجاد فضاهای مطابق شخصیت هر فرد و جذاب در دفاتر خود استفاده کنید.
کلام پایانی
در این مقاله ،ما به بررسی کاربرد و موارد استفاده از دیوارهای کاذب در فضاهای اداری پرداختیم. امروزه به علت ویژگی های منحصر به فردی که دیوارهای کاذب دارند نقش مهمی را در دکوراسیون اداری ایفا میکنند.
در مجموع، استفاده از دیوار های کاذب در دکوراسیون اداری، علاوه بر ایجاد حریم شخصی برای کارکنان و جداسازی فضاها به ویژه در محیط های کوچک، به دلیل هزینه کمترنسبت به دیوارهای ثابت، سرعت بالاتر نصب و اجرا و امکان انعطاف پذیری برای طراحی متنوع در طرح و رنگ های زیاد ، توسط بسیاری از سازمانها و کسبوکارها ترجیح داده میشوند.
اطلاعات بیشتر و درخواست مشاوره رایگان، به وبسایت دکوریار مراجعه کنید. همچنین می توانید نمونه کار های دکوریار را از طریق کانال آپارت مشاهده بفرمایید.
سوالات متداول
کدام نوع دیوار کاذب برای کاهش صدا مناسب است ؟
دیوارهای آکوستیک به علت جنس کنافی که دارد بسیار مناسب برای جلوگیری از انتقال صدا می باشد.
کدام نوع دیوار کاذب برای عایق هوا مناسب است؟
اگر بودجه ی کافی دارید پارتیشن های شیشه ای بهترین گزینه برای شما هستند.
آیا دیوارهای شیشه ای مناسب هر فضایی می باشند؟
به طورکلی بله مناسب هستند ولی بهتر است اگر در مناطق زلزله خیز هستید از مدل دیگری استفاده کنید.
دیوارهای کاذب در چه رنج قیمتی می باشند؟
بسته به متریال به کار رفته در ساخت این دیوارها رنج قیمتی متفاوتی دارند.