شما اینجایید:

صفحه اصلی نورپردازی راهنمای خرید لوستر سقفی

راهنمای خرید لوستر سقفی

یکی از انواع لوستر، لوستر سقفی می باشد که برای فضای هایی که سقف کوتاهی دارند بسیار پر کاربرد می باشد. این سبک از لوستر ها دارای طراحی بسیار خاص و مدرنی هستند که باب دل سخت پسندان می باشد.

در ادامه به بررسی انواع مدل های لوستر سقفی خواهیم پرداخت و مهم ترین نکات در خرید لوستر سقفی را برای شما توضیح خواهیم داد و در انتها به تمام سوالات شما در رابطه با خرید لوستر سقفی پاسخ خواهیم داد.

راهنمای خرید لوستر سقفی

لوستر سقفی چیست؟

به طور کلی لوستر ها به دو نوع لوستر های آویز و لوستر های سقفی دسته بندی می شوند که با توجه به ارتفاع سقف و نیاز محیط بکار می روند. لوستر های سقفی غالبا ارتفاع کمی دارند، زیرا بسیاری از افرادی که قصد خرید لوستر سقفی را دارند دارای محدودیت ارتفاع در فضای خود هستند.

لوستری سقفی به لوستری گفته می شود که کاملا به سقف می چسبد و توسط زنجیر آویزان نشده است و عموما لوستر های سقفی دارای ارتفاع ۱۰ الی ۲۰ سانتی متر می باشند.

پیشنهاد نویسنده : خانه باید چند لوستر داشته باشد؟

انواع لوستر سقفی چیست؟

لوستر های سقفی نیز مانند تمام انواع دیگر از لوستر ها دارای سبک و مدل های متفاوتی هستند. برای مثال لوستر های سقفی را می توان به انواع لوستر سقفی برنزی، لوستر سقفی مدرن، لوستر سقفی روستیک، لوستر سقفی کلاسیک تقسیم بندی کرد.

با توجه به اینکه رفته رفته سبک دکوراسیون منزل و محل کار افراد از سبک های کلاسیک و سنتی به سبک مدرن تغییر پیدا کرده است می توان گفت لوستر های سقفی مدرن در حال حاضر پر فروش ترین نوع لوستر های سقفی می باشند.

لوستر های سقفی مدرن با استفاده از لامپ های  SMD تولید شده اند که علاوه بر نوردهی بیشتر آن مصرف برق کمتری هم دارد.

همچنین این لوستر سقفی هارا می توان با استفاده از ریموت کنترل مدیریت نمود. به این معنی که شما می توانید نور این لوستر ها را در سه حالت آفتابی،مهتابی و نور نچرال تغییر دهید و همچنین می توانید شدت نور را نیز تنظیم کنید.

شما با استفاده از ریموت کنترل می توانید عمر لوستر خود را نیز افزایش دهید زیرا که خاموش و روشن کردن لوستر های مدرن از طریق کلید پریز به صورت مداوم موجب کاهش عمر لوستر می شود.

از مزیت های استفاده از لامپ های SMD  میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

لامپ‌های SMD (Surface Mount Device) یکی از پیشرفت‌های مهم در فناوری روشنایی هستند که مزایای زیادی دارند. در ادامه، ۱۰ مورد از این مزایا را برایتان توضیح می‌دهم:

  1. کارایی بالا: لامپ‌های SMD به دلیل استفاده از تکنولوژی LED و طراحی هوشمندانه، کارایی بسیار بالایی دارند. آنها با مصرف انرژی کمتر نور بیشتری تولید می‌کنند.
  2. طول عمر طولانی: لامپ‌های SMD معمولاً دارای عمر کاری طولانی هستند. این به این معنی است که شما نیاز کمتری به تعویض آنها خواهید داشت، که در نتیجه صرفه‌جویی در هزینه و زمان خواهد بود.
  3. کاهش حرارت: لامپ‌های SMD حرارت کمتری تولید می‌کنند نسبت به رقیبان سنتی‌ترشان مانند لامپ‌های فلورسنت یا هالوژن. این کاهش حرارت به طول عمر بیشتر و کاهش خطرات مرتبط با حرارت مربوط می‌شود.
  4. فاقد جیوه: برخلاف بعضی از لامپ‌های روشنایی، لامپ‌های SMD حاوی جیوه نیستند که یک ماده سمی است و ممکن است به محیط زیست و سلامتی آسیب برساند.
  5. تولید نور یکنواخت: به دلیل طراحی متقارن و یکنواخت لامپ‌های SMD، آنها نوری همگن و بدون نقاط سیاه یا نورگری را ایجاد می‌کنند.
  6. انعطاف پذیری بالا: این نوع لامپ‌ها انعطاف پذیری بالایی در طراحی دارند و می‌توانند در انواع محیط‌ها و برنامه‌های روشنایی مورد استفاده قرار بگیرند.
  7. رنگ‌های متنوع: لامپ‌های SMD در انواع رنگ‌ها و دمای نور موجود هستند، از رنگ‌های گرم تا سرد، که این انتخاب‌های متنوع را برای استفاده در محیط‌های مختلف فراهم می‌کند.
  8. بدون فریک: برخلاف لامپ‌های فلورسنت، لامپ‌های SMD نیاز به فریک ندارند، بنابراین برای روشنایی فوری و یا در محیط‌هایی که نیاز به روشنایی و خاموشی مکرر دارند، ایده‌آل هستند.
  9. رهایی از درخشش و گوه‌گزنی: به دلیل طراحی بدون لامپ و لنز، لامپ‌های SMD اغلب از درخشش و گوه‌گزنی خارجی جلوگیری می‌کنند که این ویژگی آنها را برای محیط‌هایی که نور مستقیم ممکن است مزاحمت آفرین باشد، مناسب می‌کند.
  10. قابلیت کنترل: لامپ‌های SMD معمولاً قابلیت کنترل بالایی دارند، از جمله کنترل از راه دور، تنظیم روشنایی، و اتصال به سیستم‌های هوشمند، که این امکان را به شما می‌دهد تا نور محیط خود را براساس نیازهای خاص تنظیم کنید.

 

وزن لوستر سقفی

لوستر های سقفی معمولا در فضا هایی استفاده می شود که ارتفاع سقف کوتاهی دارند و نمی توان آن را به زنجیر سقف آویزان کرد.بنابراین باید آن را به خود سقف پیچ کرد.

لوستر های سقفی را میتوان به شیوه های متفاوتی به سقف نصب کرد. سه تا از رایج ترین این شیوه ها نصب لوستر سقفی از طریق پیچ و رولپلاک – نصب لوستر سقفی از طریق قلاب پروانه ای – نصب لوستر سقفی با استفاده از رولبولت می باشد.

خرید لوستر سقفی

با توجه به تمام مواردی که در رابطه با لوستر سقفی گفته شد، به راحتی می توان فهمید که این مدل از لوستر ها با طراحی جدید خود کاربردی تر بوده و مخاطبان زیادی را هم به همراه داشته است.

فروشگاه دکوریار انواع لوستر های سقفی را که برخی وارداتی هستند و برخی تولیدات داخل کشور می باشند را برای شما عزیزان فراهم کرده تا بتوانید لوستر سقفی مناسب خانه خود را خریداری کنید.

همچنین اگر در فرآیند خرید لوستر سقفی به راهنمایی و مشاوره نیاز دارید میتوانید از طریق صفحه تماس با ما با کارشناسان دکوریار در ارتباط باشید.

پیشنهاد نویسنده : راهنمای خرید لوستر کلاسیک

سوالات متداول

لوستر سقفی را چگونه نصب کنیم؟

لوستر سقفی که خریداری کردین اگر وزن سبکی دارد می توانید با پیچ و رور پلاک آن را نصب کنید و اگر وزنش کمی سنگین تر باشد باید با استفاده از قلاب پروانه ای لوستر سقفیتان را نصب کنید.

قیمت لوستر سقفی چقدر است؟

قیمت محصولات با توجه به ابعاد آن ، تعداد پنل های روشنایی محصول و وارداتی یا غیر وارداتی بودن آن متفاوت می باشد ولی به طور معمول بین ۱ الی ۱۰ میلیون تومان می توانید لوستر سقفی خریداری کنید.

لوستر سقفی را از کجا بخریم؟

دکوریار ارائه دهنده طیف وسیعی از محصولات نور و روشنایی می باشد که یکی از این دسته بندی ها لوستر های سقفی می باشد. شما می توانید محصول روشنایی مورد نظر خود را با سه سال گارانتی از فروشگاه دکوریار تهیه کنید تا در سریع ترین زمان خدمتتان ارسال شود.

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.