یک نوجوان کنکوری بیشتر از اینکه به یک اتاق خواب با چیدمانی خاص و به روز نیاز داشته باشد، نیازمند دکوراسیون نوجوان برای مطالعه است پس وقتی صحبت از طراحی دکوراسیون نوجوان کنکوری می کنیم درمورد کاربردی بودن برای مطالعه بحث می کنیم. گاهی شرایط خانه آنقدر مساعد نیست که فرزندتان بتواند ساعت ها با تمرکز کافی درس بخواند و به همین علت بعضی ها کتابخانه را ترجیح می دهند.
پیشنهادی برای دکوراسیون نوجوان کنکوری: لوستر اتاق خواب و نکات مهم انتخاب آن
اما با شرایط به وجود آمده و همه گیری کرونا رفتن به کتابخانه تقریبا غیر ممکن است. پس باید فکری برای اتاق نوجوان کنکوری کرد تا بتواند در این محیط با آرامش درس بخواند. در ادامه نکاتی را مطرح می کنیم که با رعایت کردن آن ها می توانید دکوراسیون اتاق مطالعه کنکوری ها را متحول کنید.
دکوراسیون نوجوان کنکوری
همانطور که می دانید کنکوری ها در طول یک سالی که برای کنکور آماده می شوند نیاز به محلی آرام برای مطالعه دارند تا به دور از تنش و استرس خود را برای کنکور آماده کنند. در اکثر خانه های این دوره و زمانه اتاقی مجزا برای مطالعه یا کار وجود ندارد و نمی توان برای این یک سال اتاق ویژه ای را ساخت و یا کل خانه را تعطیل کرد.
پس بهتر است از تغییرات ساده و آسان شروع کنیم و اتاق خواب نوجوان پشت کنکوری را طور دیگری بچینیم. ابتدا به سراغ وسایل و موارد مورد نیاز برای دکوراسیون اتاق مطالعه کنکوری ها می رویم و بعد از آن نکات طلایی برای تمرکز بیشتر را بررسی می کنیم.
یک میز ساده برای دکوراسیون نوجوان کنکوری
کیفیت و نوع وسایلی که باید برای دکوراسیون دکوراسیون نوجوان کنکوری انتخاب کنید بسیار مهم است. میز مطالعه اولین وسیله ای است که به یک کنکوری یادآوری می کند که امسال سال تلاش و مطالعه است پس سرمایه گذاری روی میز مناسب، مساوی است با نتیجه مطلوب. البته مدل این میز اهمیت چندانی ندارد و فقط باید استاندارد باشد. این میز اصلا نباید شلوغ باشد تا نوجوان بتواند روی درس خواندن متمرکز شود.
برای ایجاد آرامش بیشتر در دکوراسیون نوجوان کنکوری می توانید از یک گیاه روی میز استفاده کنید. البته بهتر است گیاهانی را انتخاب کنید که به رسیدگی کمتری نیاز دارند. رنگ میز مطالعه باید ملایم و آرام بخش باشد تا چشم را اذیت نکند و سطح تمرکز را کاهش ندهد. بهتر است از انتخاب میز با رنگ های خیلی روشن خودداری کنید چرا که رنگ های روشن بازتاب نوری زیادی دارند و چشم را زود خسته می کنند.
محیط ارگونومیک و صحیح نشستن در دکوراسیون نوجوان کنکوری
- بهتر است از نوعی صندلی استفاده کنید که اصول ارگونومی در طراحی آن رعایت و با آنتروپومتری بدن همخوانی داشته باشد.
- بهترین حالت بدن برای نشستن پشت میز این است که زانوها و آرنج ها زاویه ۹۰ درجه باشند. کف پا روی زمین (یا زیر پایی) باشد و آویزان نماند.
- پشت زانو چند سانتیمتر با لبه صندلی فاصله داشته باشد.
- سر و گردن صاف باشند.
- پشتی صندلی از کمر و انحنای S شکل ستون فقرات به خوبی پشتیبانی کند.
- اگر برای مطالعه یا حضور در کلاس های آنلاین از رایانه استفاده می کنید، بهترین موقعیت برای قرار گیری مانیتور به این شکل است که لبه بالایی مانیتور همتراز با چشمانتان باشد.
- همچنین زاویه پشتی و نشیمن ۱۰۰ تا ۱۱۰ درجه باعث می شود کمترین فشار به انتهای ستون فقرات و دیسک های پایینی متصل به لگن وارد شود.
- هنگام خرید میز و صندلی می توانید صندلی هایی با قابلیت های تنظیمی را بخرید یا اگر صندلی شما قابلیت تنظیم ندارد به کمک پشتی های طبی، زیرپایی و … شرایط مطلوب را ایجاد کنید.
در دکوراسیون نوجوان کنکوری میز را کنار پنجره بگذارید
یکی دیگر از تفاوت هایی که در دکوراسیون نوجوان کنکوری با سایر اتاق ها وجود دارد، نور کافی است. معمولا در اتاق خواب نیازی به نور زیاد نیست اما در اتاقی که قرار است محلی برای مطالعه باشد بهتر است نور کافی و خوبی وجود داشته باشد. تا حد ممکن از نور طبیعی استفاده کنید. میز مطالعه را در محلی قرار دهید که نزدیک به پنجره باشد.
نور طبیعی آفتاب، هم سطح هوشیاری را افزایش می دهد و هم باعث شادابی می شود. اگر اتاق شما پنجره ندارد و یا امکان قرار گیری میز در کنار آن نیست و حتی اگر نور طبیعی هم دارد، بهتر است از چراغ مطالعه هم استفاده کنید تا نور کافی تامین شود. بهتر است از لامپ های آفتابی استفاده کنید که نوری با طیف گرم دارند. اگر با کامپیوتر کار می کنید؛ نباید مانیتور را دقیقا رو به رو یا پشت پنجره قرار دهید، چرا که سبب خیرگی چشم می شود. در این حالت بهترین زاویه ۹۰ درجه است.
از رنگ های خنثی در دکوراسیون نوجوان کنکوریاستفاده کنید
رنگ اتاق مطالعه باید موجب آرامش و نشاط شود تا نوجوان در هنگام درس خواندن احساس بهتری داشته باشد. بهتر است در پالت رنگی از رنگ هایی استفاده کنید که تنش و استرس را دور می کنند و هیجان مضاعف ایجاد نمی کنند. رنگ های خنثی مانند سفید و خاکستری و یا رنگ های سرد مانند سبز و آبی گزینه های خوبی برای این اتاق هستند.
اگر امکان رنگ کردن دیوار دکوراسیون نوجوان کنکوری را ندارید می توانید از اشیا و لوازم کمک بگیرید که با پالت رنگی اتاق همخوانی دارند و یا برچسب های موقتی بخرید. حتما نظر فرزندتان را در انتخاب پالت رنگ بخواهید و اجازه دهید او هم در تمامی مراحل چیدمان با شما همراه باشد تا از نتیجه کار راضی شود و رغبت بیشتری به مطالعه در دکوراسیون نوجوان کنکوری داشته باشد.
برای تماشای ایده های جذاب نورپردازی و طراحی دکوراسیون داخلی و اداری از کانال آپارات دکوریار دیدن کنید.
0 دیدگاه روشن طراحی دکوراسیون نوجوان کنکوری
پینگبک: طراح دکوراسیون داخلی کیست؟ - دکوریار ()